• Herbertz japoński nóż kuchenny Sashimi 205mm (347121)

The Symbol : 347121

Sashimi tradycyjny nóż japoński zwany również Yanagiba. Stworzony do wyrobu tradycyjnego sushi, czy sashimi. Doskonale porcjuje, filetuje, ściąga skórę a dzięki jednostronnemu ostrzeniu również kroi w cieniutkie plastry. Wyprodukowany w Japonii.

Rozmiar wybór
pozostałe
188.00
opak Add to wishlist
Shipping within 48 hours
Shipping price 11.99
DPD Pickup 11.99
Inpost paczkomaty 13.99
Kurier (Pobranie) 23
The Availability Of 1 opak
The Weight Of The 0.155 kg

Zamówienie telefoniczne: 506 500 540

Leave your phone

Sashimi - tradycyjny nóż japoński zwany również Yanagiba, został stworzony do wyrobu tradycyjnego sushi, czy sashimi, świetnie sprawdza się w tradycyjnej europejskiej kuchni. Doskonale porcjuje, filetuje, ściąga skórę a dzięki jednostronnemu ostrzeniu również kroi w cieniutkie plastry. Wyprodukowany w Japonii.

Głownia - wykonana z niskowęglowej stali nierdzewnej 420J2. 

Rękojeść - z naturalnego niemalowanego dębu japońskiego. Zamocowany na rękojeści pierścień zapobiega wysunięciu się klingi.

Nóż zapakowano w tekturowe prezentowe pudełko. 

Opracowanie: firma Sharg®

There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question