Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
-
Język
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Chiński Tasak TS-104 210mm [40874]
Nowość
Symbol:
651.00
Wysyłka w ciągu | 48 godzin | ||||||||||
Cena przesyłki |
0
|
||||||||||
Dostępność | 5 szt. | ||||||||||
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4978857012421 |
Zamówienie telefoniczne: 506 500 540
Zostaw telefon |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
- Zadaj pytanie
Chiński tasak to nóż, który w kuchni azjatyckiej wykorzystywany jest na co dzień do krojenia różnych produktów i pełni funkcję noża szefa kuchni. Nóż ten posiada solidną i raczej cienką klingę, więc nie powinno się nim rąbać kości ani mrożonek. Chiński tasak to szeroki, ostry nóż oraz doskonałe narzędzie do takich zadań, jak krojenie warzyw w kostkę, porcjowanie drobiu, siekanie surowego mięsa czy rozgniatanie czosnku lub imbiru.
Typ stali: | MBS-26 |
HRC: | 58-59 |
Materiał rękojeści: | drewno pakkawood |
Sposób ostrzenia: | dwustronny |
Wymiary: | |
Długość całkowita (A): | 325 mm |
Długość ostrza (B): | 211 mm |
Szerokość (C): | 105 mm |
Grubość (D): | 1.6 mm |
Waga: | 325 g |
Przydatne informacje:
- Wszystkie noże Masahiro są ekstremalnie ostre, zalecamy zatem użytkowanie z należytą ostrożnością.
- Noży Masahiro nie należy używać to krojenia zamrożonych produktów ( z wyjątkiem serii do tego przeznaczonej).
- Nie używaj noży do innych celów niż spożywcze.
- Do krojenia używaj drewnianych lub wykonanych z tworzywa desek do krojenia.
- Nie należy myć noży w zmywarkach, które niszczą krawędź tnącą.
- Myj nóż w ciepłej wodzie z dodatkiem płynu do mycia naczyń.
- Po umyciu wytrzyj nóż do sucha.
- Przechowuj nóż na belce magnetycznej lub w specjalnym bloku na noże.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Produkty podobne
|
I odbierz 5% RABATU na pierwsze zakupy |
|