- Strona 12 z 0
  • Böker kamień wyrównujący z węglika krzemu, gradacja 220

Symbol: 09BO380

Böker Abrichtstein Siliziumkarbid Körnung 220 do wyrównywania powierzchni kamieni szlifierskich i tworzenia szlamu do precyzyjnego ostrzenia.

71,00 zł
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 11,99 zł
Orlen Paczka 11,99 zł
DPD dostawa do punktów 11,99 zł
Inpost paczkomaty 13,99 zł
Kurier 15,99 zł
Kurier (Pobranie) 23,00 zł
Dostępność 2 szt.
Waga 0.51 kg

Zamówienie telefoniczne: 506 500 540

Zostaw telefon

Opis

Böker Abrichtstein z siliziumkarbidu Körnung 220 to niezastąpione narzędzie do planowania i wyrównywania powierzchni kamieni szlifierskich. Dzięki specjalnym querrillom skutecznie zbiera nadmiar materiału, utrzymując powierzchnię kamieni idealnie płaską. Produkt sprawdza się zarówno w pracy z japońskimi wodnymi kamieniami o dowolnej gradacji, jak i z miękkimi kamieniami naturalnymi, np. belgijskim brokiem.

Dodatkowo abrichtstein może być używany do tworzenia szlamu szlifierskiego, który pozwala na uzyskanie precyzyjnej i szybszej ostrości przy mniejszym wysiłku. Idealne rozwiązanie dla miłośników tradycyjnych technik ostrzenia noży i narzędzi.

Jak używać?

  1. Namocz zarówno kamień szlifierski, jak i abrichtstein w wodzie.
  2. Wykonuj ruchy koliste, pocierając oba kamienie o siebie.
  3. Utrzymuj powierzchnię mokrą przez cały proces.

Parametry

  • Typ: Akcesorium do ostrzenia
  • Marka: Böker
  • Materiał: Siliziumkarbid (węglik krzemu)
  • Körnung: 220
  • Kolor: Szary
  • Długość całkowita: 18,00 cm
  • Szerokość powierzchni użytkowej: 6,00 cm
  • Wysokość: 2,50 cm
  • Waga: 490 g
  • Przeznaczenie: Japońskie wodne kamienie, miękkie kamienie naturalne
  • Numer produktu: 09BO380
  • Kraj produkcji: Azja
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.