-
Język
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Nóż do chleba Boker Solingen Heritage Bread Knife
Ostrza tych wyjątkowych noży są wykonane z X50CrMoV15 w konstrukcji pełnotangowej, co oferuje dobrze zrównoważony stosunek utrzymania ostrości, odporności na rdzę i łatwości ponownego ostrzenia. Dzięki skomplikowanemu kuciu ręcznemu w Solingen, solidna płaska część ostrza jest dodatkowo optymalizowana pod względem struktury, następnie hartowana do około 58 HRC i w końcu wykończona delikatnym satynowym wykończeniem.
Wysyłka w ciągu | 48 godzin | ||||||||||
Cena przesyłki |
0
|
||||||||||
Dostępność | 1 szt. | ||||||||||
Waga | 0.163 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4045011229848 |
Zamówienie telefoniczne: 506 500 540
Zostaw telefon |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
- Zadaj pytanie
Opis
Seria noży kuchennych Boker Heritage, wykuta w kuźni, dorównuje swojej nazwie i czerpie z dziedzictwa tradycyjnych noży kuchennych z Solingen.
Klasyczny design z trzema nitami wyposażony jest w materiały wysokiej jakości i kontynuuje doskonałe wykonanie, które uczyniło sztućce z Solingen sławnymi na całym świecie przez ostatnie stulecia.
Ostrza tych wyjątkowych noży są wykonane z X50CrMoV15 w konstrukcji pełnotangowej, co oferuje dobrze zrównoważony stosunek utrzymania ostrości, odporności na rdzę i łatwości ponownego ostrzenia. Dzięki skomplikowanemu kuciu ręcznemu w Solingen, solidna płaska część ostrza jest dodatkowo optymalizowana pod względem struktury, następnie hartowana do około 58 HRC i w końcu wykończona delikatnym satynowym wykończeniem.
Ergonomicznie ukształtowane rękojeści z krajowego drewna orzechowego są niezwykle wygodne w użyciu i dopełniają harmonijną całość. Kuty jelec zawsze zapewnia pewny chwyt, chroni jak zintegrowany guzik przed możliwymi urazami i zapewnia doskonałą równowagę.
Dane techniczne
- Stal klingi: X50CrMoV15
- Długość całkowita: 328 mm
- Długość klingi: 205 mm
- Grubość klingi: 2.9 mm
- Waga: 163 g
- Rękojeść: drewno orzechowe
- Produkty podobne
|
I odbierz 5% RABATU na pierwsze zakupy |
|