• Nóż do filetowania Böker Solingen Saga G10 Satin

Symbol: 131282
Brak towaru
442.00
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 0
Inpost paczkomaty 0
Kurier 0
Orlen Paczka 0
DPD dostawa do punktów 0
Kurier (Pobranie) 23
Dostępność 0 szt.
Waga 0.41 kg
Zostaw telefon
Z naszej kuchni nóż serii Boker Saga, wykonane ręcznie w naszej fabryce w Solingen, wykonujemy mostek i podnieść kwestię „cięcia w kuchni" na nowy poziom. Nasze wieloletnie doświadczenie w noże na zewnątrz, jak również pomysłowości i kreatywności producenta duński Knife Jesper Voxnaes zostały uwzględnione w koncepcji i konstrukcji Saga ustawić ergonomiczny i stukając nowe standardy techniczne. Uważny przeniesienie tego wspólnego know-how w dziedzinie, która gwarantuje kulinarnych pracujących z Boker Saga pod unikalnym doświadczeniem. Łagodnie zakrzywione uchwyty wykonane z niezniszczalnej czarnej G10, który nie jest wrażliwy na temperaturę i nie przed wilgocią. Już przy pierwszym kontakcie z serii Saga noża Böker skuteczne ergonomia jest jasne: Każdy arkusz, każdy pęd w linii położona na swoim miejscu w dłoni i zapewnia pełną kontrolę i doskonałe wrażenia cięcia. Jaskółczy ogon rozszerzyły Uchwyt końcowy z większych modeli przynosi dodatkową przyczepność. Wysoka stabilność zawdzięcza BöKER Saga całkowicie ciągły Erl który biegnie przez nóż (w tej samej konstrukcji, jak wiele ostrza myśliwskiej) od wierzchołka ostrza do końca uchwytu. W celu uzyskania optymalnej wydajności cięcia, jest cała powierzchnia szlifowania ostrza z satynowym wykończeniem, ale również wybór 440C stali ostrza, która jest doskonała retencji krawędzi i odporność na korozję przekracza normalne stali nóż kuchenny daleko. Specjalny akcent umieścić dużych pustych nitów, bezbłędnie opatrzone podpisem Jesper Voxnaes. Nóż do filetowania jest wykorzystywany głównie do filetowania ryb i dlatego też należy do podstawowego wyposażenia każdego wędkarza. Charakteryzuje się długi, wąski, elastyczne ostrze. ale wykorzystać go do innych celów. Gdy mięso może w ten sposób usunięty z ostrym ostrzem do filetowania ścięgien nóż lub skóry i miąższu owoców i warzyw szybko oddzielona od rdzenia.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie