Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
-
Język
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Santoku 18cm R-2
Nowość
Symbol:
3807.00
Wysyłka w ciągu | 48 godzin | ||||||||
Cena przesyłki |
0
|
||||||||
Dostępność | 4 szt. | ||||||||
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN |
Zamówienie telefoniczne: 506 500 540
Zostaw telefon |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
- Zadaj pytanie
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż kuchenny Santoku 18 cm R-2
Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Nóż Santoku doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.
Dane techniczne:
Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń R2
Rękojeść - kość bycza
Twardość - 63 HRC +/- 1
Długość całkowita - 30,1 cm
Długość ostrza - 18 cm
Szerokość klingi - 5 cm
Grubość klingi - ok. 2,2 mm
Waga - ok. 205 g
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Produkty podobne
|
I odbierz 5% RABATU na pierwsze zakupy |
|