Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
-
Język
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Tamahagane Tsubame Brown VG-5 Nóż Sashimi 27cm
Nowość
Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin | ||||||||||
Cena przesyłki |
0
|
||||||||||
Dostępność | 0 szt. | ||||||||||
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5900000000879 |
Zostaw telefon |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
- Zadaj pytanie
Tamahagane Tsubame Brown VG-5 Nóż Sashimi 27 cm
Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki - po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.
Dane techniczne:
Ostrze - rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410
Rękojeść - brązowa pakka wood
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 42,0 cm
Długość ostrza - 27,0 cm
Szerokość klingi - 3,3 cm
Grubość klingi - 2,8 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 210 g
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Produkty podobne
|
I odbierz 5% RABATU na pierwsze zakupy |
|