• Boker Forge Wood nóż kuchenny santoku

447.00
opak Add to wishlist
Shipping within 48 hours
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 1 opak
The Weight Of The 0.15 kg

Zamówienie telefoniczne: 506 500 540

Leave your phone

Santoku to nóż, który staje się coraz bardziej popularny w Europie. Jest to japoński kształt ostrza noża uniwersalnego. Jego nazwa w tłumaczeniu oznacza "Trzy Cnoty". Z powodzeniem stosuje się go do mięs, ryb i warzyw. Szerokie ostrze sprawia, że Santoku jest bardzo łatwy w obsłudze.

Seria Böker Forge Wood to przystępna cenowo rodzina noży kuchennych, o klasycznych rysach i sprawdzonej technice. Kute z nierdzewnej stali chromowo - molibdenowo - wanadowej X50CrMoV15, są mocne, elastyczne i odporne na trudy codziennej pracy. Kształty ułatwiające ostrzenie i czyszczenie nie pozostają niezauważone przez użytkowników. Wygodna rękojeść z okładkami z wysokiej jakości drewna klonowego jest tak ukształtowana, by chronić rękę użytkownika przed zmęczeniem i skaleczeniem. Idealna seria dla tych, którzy potrzebują jakości w przystępnej cenie. Dostarczane w wysokiej jakości opakowaniu prezentowym.


Dane techniczne
Stal klingi: X50CrMoV15
Długość całkowita: 293 mm
Długość klingi: 160 mm
Grubość klingi: 2.5 mm
Waga: 255 g
Rękojeść: klon

There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question