• Diamentowa ostrzałka Taidea (360/1200) TG1007

58.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 11.99
Orlen Paczka 11.99
DPD dostawa do punktów 11.99
Inpost paczkomaty 13.99
Kurier 15.99
Kurier (Pobranie) 23
Dostępność 36 szt.
Waga 0.15 kg

Zamówienie telefoniczne: 506 500 540

Zostaw telefon
image 

image Taidea diamentowa ostrzałka do noży TG1007
image
Grinder to linia ostrzałek firmy Taidea przeznaczona do ostrzenia noży w domu. Przemyślana budowa i wykorzystanie wysokiej jakości materiałów ściernych powoduje, że każdy nóż można naostrzyć szybko i łatwo.



 

image


Uniwersalna ostrzałka do noży kuchennych wyposażona w dwustopniowy system ostrzenia. Zgrubne ostrzenie przygotowuje krawędź i nadaje odpowiedni kąt ostrzu. Ostrzenie ostateczne wygładza ostrze i zapewnia perfekcyjną ostrość. Zastosowanie kółek ostrzących pozwala na precyzyjne i dokładne ostrzenie noża podczas przesuwania go w obu kierunkach. 



image image



 

Ostrzałka zaopatrzona jest w gumową podstawę, która zapobiega przesuwaniu się jej podczas ostrzenia noża. 



Dane techniczne:
  • Typ ostrzałki - ręczna
  • Materiał ścierny - diament i ceramika
  • Gradacja - 360/1200
  • Wymiary: 201x60x67mm
  • Waga: 180g


Przeznaczenie:

  • Uniwersalna ostrzałka o szybkiego ostrzenia noży


Zawartość opakowania:

  • Ostrzałka




 

image




 



Instrukcja użycia:


Postaw ostrzałkę na płaskiej powierzchni. Użyj jednego lub dwóch stopni ostrzenia, w zależności od tego jak bardzo tępy jest nóż.

Stopień 1 - kółka diamentowe o gradacji 360.
Użyj tego stopnia tylko wtedy gdy nóż jest naprawdę tępy, lub gdy chcesz naostrzyć nóż ceramiczny. By naostrzyć nóż, przesuń go (lekko dociskając) kilkukrotnie przez szczelinę

Stopień 2 - kółka ceramiczne o gradacji 1200
Ten stopień służy do wygładzania powierzchni noża. Można go używać często do podostrzenia noża. By wygładzić nóż - kilkukrotnie, delikatnie przesuń ostrze przez szczelinę.
 
 
 
 
 
 
image 


Test ostrzałki:


.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie