-
Język
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Diamentowa ostrzałka Taidea (360/1200) TG1005
Wysyłka w ciągu | 48 godzin | ||||||||||
Cena przesyłki |
11.99
|
||||||||||
Dostępność | 44 szt. | ||||||||||
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 6951258910051 |
Zamówienie telefoniczne: 506 500 540
Zostaw telefon |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
- Zadaj pytanie
Diamentowa ostrzałka do noży T1005DC
Ostrzałka do noży kuchennych to ergonomicznie zaprojektowane narzędzie niezbędne w każdej kuchni. Wyposażona w gumową, antypoślizgową rączkę daje pewny i stabilny uchwyt oraz zapewnia bezpieczeństwo podczas ostrzenia. Unikalne rozwiązanie kółek ostrzących pozwala na precyzyjne i dokładne ostrzenie noża podczas przesuwania go w obu kierunkach. Dwustopniowy system ostrzenia - zgrubne ostrzenie, które przygotowuje krawędź i nadaje odpowiedni kąt ostrzu, oraz ostrzenie ostateczne, które wygładzając ostrze zapewnia perfekcyjny efekt ostrzenia.
Dane techniczne:
- Typ ostrzałki - ręczna
- Materiał ścierny - diament i ceramika
- Gradacja - 360/1200
Przeznaczenie :
- Noże stalowe
- Tasaki
Zawartość opakowania:
- Ostrzałka
Gwarancja 3
lata.
Instrukcja
użycia:
Postaw ostrzałkę na płaskiej powierzchni. Użyj jednego lub dwóch
stopni ostrzenia, w zależności od tego jak bardzo tępy jest nóż.
Stopień
1 - kółka diamentowe o gradacji 360.
Użyj tego stopnia tylko wtedy gdy nóż
jest naprawdę tępy, lub gdy chcesz naostrzyć nóż ceramiczny. By naostrzyć nóż,
przesuń go (lekko dociskając) kilkukrotnie przez szczelinę
Stopień 2 -
kółka ceramiczne o gradacji 1200
Ten stopień służy do wygładzania powierzchni
noża. Można go używać często do podostrzenia noża. By wygładzić nóż -
kilkukrotnie, delikatnie przesuń ostrze przez szczelinę.
Tak wygląda ostrzenie na tej ostrzałce w praktyce:
.
- Produkty podobne
|
I odbierz 5% RABATU na pierwsze zakupy |
|