• Herbertz japoński nóż kuchenny Gyuto 182mm (347218)

Symbol: 347218

Gyuto podstawowe narzędzie każdego kucharza. Nóż o szerokim zastosowaniu do siekania, krojenia, plastrowania. Sprawdza się w krojeniu warzyw w kostkę, porcjowaniu mięsa, plastrowaniu wędlin. Szeroka głownia z krawędzią tnącą z lekkim brzuścem pozwala zaró

Rozmiar wybór
pozostałe
167,00 zł
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 11,99 zł
DPD dostawa do punktów 11,99 zł
Inpost paczkomaty 13,99 zł
Kurier 15,99 zł
Kurier (Pobranie) 23,00 zł
Dostępność 1 szt.
Waga 0.166 kg

Zamówienie telefoniczne: 506 500 540

Zostaw telefon

Gyuto - to podstawowe narzędzie każdego kucharza. Idealny nóż o szerokim zastosowaniu do siekania, krojenia czy plastrowania. Sprawdza się w krojeniu warzyw w kostkę, porcjowaniu mięsa czy plastrowaniu wędlin. Szeroka głownia z krawędzią tnącą z lekkim brzuścem pozwala zarówno kroić ruchem prostym, jak i siekać. Wyprodukowany w Japonii.

Głownia - wykonana z niskowęglowej stali nierdzewnej 420J2. 

Rękojeść - z naturalnego niemalowanego dębu japońskiego. Zamocowany na rękojeści pierścień zapobiega wysunięciu się klingi.

Nóż zapakowano w tekturowe prezentowe pudełko. 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Produkty podobne
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.