-
Język
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Herbertz japoński nóż kuchenny Gyuto 182mm (347218)
Gyuto podstawowe narzędzie każdego kucharza. Nóż o szerokim zastosowaniu do siekania, krojenia, plastrowania. Sprawdza się w krojeniu warzyw w kostkę, porcjowaniu mięsa, plastrowaniu wędlin. Szeroka głownia z krawędzią tnącą z lekkim brzuścem pozwala zaró
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin | ||||||||
Cena przesyłki |
11.99
|
||||||||
Dostępność | 0 szt. | ||||||||
Waga | 0.166 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4001833068133 |
Zostaw telefon |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
- Zadaj pytanie
Gyuto - to podstawowe narzędzie każdego kucharza. Idealny nóż o szerokim zastosowaniu do siekania, krojenia czy plastrowania. Sprawdza się w krojeniu warzyw w kostkę, porcjowaniu mięsa czy plastrowaniu wędlin. Szeroka głownia z krawędzią tnącą z lekkim brzuścem pozwala zarówno kroić ruchem prostym, jak i siekać. Wyprodukowany w Japonii.
Głownia - wykonana z niskowęglowej stali nierdzewnej 420J2.
Rękojeść - z naturalnego niemalowanego dębu japońskiego. Zamocowany na rękojeści pierścień zapobiega wysunięciu się klingi.
Nóż zapakowano w tekturowe prezentowe pudełko.
Opracowanie: firma Sharg®
- Produkty podobne
|
I odbierz 5% RABATU na pierwsze zakupy |
|