-
Language
-
Customer zone
-
Shopping Cart ( 0 )
-
Herbertz japoński nóż kuchenny Gyuto 182mm (347218)
Gyuto podstawowe narzędzie każdego kucharza. Nóż o szerokim zastosowaniu do siekania, krojenia, plastrowania. Sprawdza się w krojeniu warzyw w kostkę, porcjowaniu mięsa, plastrowaniu wędlin. Szeroka głownia z krawędzią tnącą z lekkim brzuścem pozwala zaró
Enter your email |
Shipping within | 48 hours |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 0 opak |
The Weight Of The | 0.166 kg |
The bar code | |
EAN | 4001833068133 |
Leave your phone |
- Description
- Reviews & ratings (0)
- Ask a question
Gyuto - to podstawowe narzędzie każdego kucharza. Idealny nóż o szerokim zastosowaniu do siekania, krojenia czy plastrowania. Sprawdza się w krojeniu warzyw w kostkę, porcjowaniu mięsa czy plastrowaniu wędlin. Szeroka głownia z krawędzią tnącą z lekkim brzuścem pozwala zarówno kroić ruchem prostym, jak i siekać. Wyprodukowany w Japonii.
Głownia - wykonana z niskowęglowej stali nierdzewnej 420J2.
Rękojeść - z naturalnego niemalowanego dębu japońskiego. Zamocowany na rękojeści pierścień zapobiega wysunięciu się klingi.
Nóż zapakowano w tekturowe prezentowe pudełko.
Opracowanie: firma Sharg®
- Similar products
|
I odbierz 5% RABATU na pierwsze zakupy |
|