• Herbertz japoński nóż kuchenny Gyuto 182mm (347218)

The Symbol : 347218

Gyuto podstawowe narzędzie każdego kucharza. Nóż o szerokim zastosowaniu do siekania, krojenia, plastrowania. Sprawdza się w krojeniu warzyw w kostkę, porcjowaniu mięsa, plastrowaniu wędlin. Szeroka głownia z krawędzią tnącą z lekkim brzuścem pozwala zaró

Rozmiar wybór
pozostałe
166.00
opak Add to wishlist
Shipping within 48 hours
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 1 opak
The Weight Of The 0.166 kg

Zamówienie telefoniczne: 506 500 540

Leave your phone

Gyuto - to podstawowe narzędzie każdego kucharza. Idealny nóż o szerokim zastosowaniu do siekania, krojenia czy plastrowania. Sprawdza się w krojeniu warzyw w kostkę, porcjowaniu mięsa czy plastrowaniu wędlin. Szeroka głownia z krawędzią tnącą z lekkim brzuścem pozwala zarówno kroić ruchem prostym, jak i siekać. Wyprodukowany w Japonii.

Głownia - wykonana z niskowęglowej stali nierdzewnej 420J2. 

Rękojeść - z naturalnego niemalowanego dębu japońskiego. Zamocowany na rękojeści pierścień zapobiega wysunięciu się klingi.

Nóż zapakowano w tekturowe prezentowe pudełko. 

Opracowanie: firma Sharg®

There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question