• Herbertz japoński nóż kuchenny Gyuto 182mm (347218)

The Symbol : 347218

Gyuto podstawowe narzędzie każdego kucharza. Nóż o szerokim zastosowaniu do siekania, krojenia, plastrowania. Sprawdza się w krojeniu warzyw w kostkę, porcjowaniu mięsa, plastrowaniu wędlin. Szeroka głownia z krawędzią tnącą z lekkim brzuścem pozwala zaró

Rozmiar wybór
pozostałe
166.00
opak Add to wishlist
Shipping within 48 hours
Shipping price 11.99
DPD Pickup 11.99
Inpost paczkomaty 13.99
Kurier (Pobranie) 23
The Availability Of 2 opak
The Weight Of The 0.166 kg

Zamówienie telefoniczne: 506 500 540

Leave your phone

Gyuto - to podstawowe narzędzie każdego kucharza. Idealny nóż o szerokim zastosowaniu do siekania, krojenia czy plastrowania. Sprawdza się w krojeniu warzyw w kostkę, porcjowaniu mięsa czy plastrowaniu wędlin. Szeroka głownia z krawędzią tnącą z lekkim brzuścem pozwala zarówno kroić ruchem prostym, jak i siekać. Wyprodukowany w Japonii.

Głownia - wykonana z niskowęglowej stali nierdzewnej 420J2. 

Rękojeść - z naturalnego niemalowanego dębu japońskiego. Zamocowany na rękojeści pierścień zapobiega wysunięciu się klingi.

Nóż zapakowano w tekturowe prezentowe pudełko. 

Opracowanie: firma Sharg®

There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question