• Kule ołowiane ACP-Sport .323, 100szt (JW323)

Symbol: JW323

Polerowane nadkalibrowe kule ołowiane 51 grs do broni czarnoprochowej w kal. 323 (8,2 mm). Do strzelania z rewolwerów kapiszonowych typu Remington Pocket. Kule bez udziału ołowionośnych materiałów wtórnych, nadlewek, niedolewek, szwów. Opakowanie 100 szt

Rozmiar wybór
pozostałe
50.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 11.99
DPD dostawa do punktów 11.99
Inpost paczkomaty 13.99
Kurier 15.99
Kurier (Pobranie) 23
Dostępność 10 szt.
Waga 0.333 kg

Zamówienie telefoniczne: 506 500 540

Zostaw telefon

Nadkalibrowe polerowane kule ołowiane 51 gr firmy ACP-Sport w kal. 323 (8.2 mm) do broni czarnoprochowej. Wykonane z czystego ołowiu bez udziału ołowionośnych materiałów wtórnych. Dzięki poddaniu kul procesowi obtaczania pociski nie posiadają nadlewek, niedolewek, szwów i innych wad spotykanych w produktach niższej jakości. Przeznaczone do strzelania z kapiszonowych rewolwerów czarnoprochowych typu Remington Pocket w kalibrze .31. Opakowanie zawiera 100 szt.

 

ZALECANE GRANULACJE CZARNEGO PROCHU ORAZ ŚREDNICE KUL:  

     Kaliber

 Średnica kuli

Typ kuli

FFG Min-Max

FFFG Min-Max

cal

mm

Grains

Grams

Grains

Grams

.31 Revolver

.322"

8.20

Okrągły

-

-

7-9

05-06

.36 Revolver

.375"

9.55

Okrągły

-

-

9-12

06-08

.44 Revolver

.454"

11.55

Okrągły

-

-

12-15

08-1

.44 Compet. Rev.

.464"

11.80

Okrągły

-

-

12-15

08-1

.20 GA Revolver

.27"

6.85

Okrągły

25-35

1.6-2.2

-

-

  

Czarny proch produkowany jest w 4 stopniach granulacji. Stopień granulacji oznaczony jest literą F: 

1F (FG) - proch o największych ziarnach, stosowany do broni o dużym kalibrze, bądź replik armat.
2F (FFG) - do użytku w pistoletach o kalibrze .45 lub większym.
3F (FFFG) - najpopularniejsza odmiana prochu, stosowana do rewolwerów i strzelb w kalibrach do .45.
4F (FFFFG) - najdrobniejsza granulacja, używana w pistoletach o kalibrze .31 lub mniejszym.

 

Opracowanie: firma Sharg®

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie