• Kule ołowiane ACP-Sport kal .454, 100szt (JW454)

The Symbol : JW454

Polerowane nadkalibrowe kule ołowiane do broni czarnoprochowej w kal. 454 (11,53 mm). Do strzelania z rewolwerów (Remington, Colt), pistoletów i karabinów. Bez udziału ołowionośnych materiałów wtórnych, nadlewek, niedolewek, szwów. Opakowanie 100 szt...

Rozmiar wybór
pozostałe
62.00
opak Add to wishlist
Shipping within 48 hours
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 28 opak
The Weight Of The 0.932 kg

Zamówienie telefoniczne: 506 500 540

Leave your phone

Polerowane nadkalibrowe kule ołowiane (139 gr) firmy ACP-Sport w kal. 454 (11.53 mm) do broni czarnoprochowej. Wykonane z czystego ołowiu produkowanego bez udziału ołowionośnych materiałów wtórnych. Dzięki poddaniu kul obtaczaniu nie posiadają one nadlewek, niedolewek, szwów, innych wad spotykanych w produktach o niższej jakości. Przeznaczone do strzelania z rewolwerów m.in. Remington, Colt, pistoletów oraz karabinów czarnoprochowych w kalibrach: .44, .45. Opakowanie zawiera 100 szt.

 

ZALECANE GRANULACJE CZARNEGO PROCHU ORAZ ŚREDNICE KUL:  

     Kaliber

 Średnica kuli

Typ kuli

FFG Min-Max

FFFG Min-Max

cal

mm

Grains

Grams

Grains

Grams

.31 Revolver

.322"

8.20

Okrągły

-

-

7-9

05-06

.36 Revolver

.375"

9.55

Okrągły

-

-

9-12

06-08

.44 Revolver

.454"

11.55

Okrągły

-

-

12-15

08-1

.44 Compet. Rev.

.464"

11.80

Okrągły

-

-

12-15

08-1

.20 GA Revolver

.27"

6.85

Okrągły

25-35

1.6-2.2

-

-

  

Czarny proch produkowany jest w 4 stopniach granulacji. Stopień granulacji oznaczony jest literą F: 

1F (FG) - proch o największych ziarnach, stosowany do broni o dużym kalibrze, bądź replik armat.
2F (FFG) - do użytku w pistoletach o kalibrze .45 lub większym.
3F (FFFG) - najpopularniejsza odmiana prochu, stosowana do rewolwerów i strzelb w kalibrach do .45.
4F (FFFFG) - najdrobniejsza granulacja, używana w pistoletach o kalibrze .31 lub mniejszym.

 

Opracowanie: firma Sharg®

There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question