• Nóż do chleba Böker Saga G10 Stonewash

Symbol: 130281

Nóż kuchenny do chleba Boker Saga G10 Stonewash

Brak towaru
513.00
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 0
Inpost paczkomaty 0
Kurier 0
Orlen Paczka 0
DPD dostawa do punktów 0
Kurier (Pobranie) 23
Dostępność 0 szt.
Waga 0.54 kg
Zostaw telefon

Z naszej kuchni nóż serii Boker Saga, wykonane ręcznie w naszej fabryce w Solingen, wykonujemy mostek i podnieść kwestię „cięcia w kuchni" na nowy poziom. Nasze wieloletnie doświadczenie w noże na zewnątrz, jak również pomysłowości i kreatywności producenta duński Knife Jesper Voxnaes zostały uwzględnione w koncepcji i konstrukcji Saga ustawić ergonomiczny i stukając nowe standardy techniczne. Uważny przeniesienie tego wspólnego know-how w dziedzinie, która gwarantuje kulinarnych pracujących z Boker Saga pod unikalnym doświadczeniem. Łagodnie zakrzywione uchwyty wykonane z niezniszczalnej czarnej G10, który nie jest wrażliwy na temperaturę i nie przed wilgocią. Już przy pierwszym kontakcie z serii Saga noża Böker skuteczne ergonomia jest jasne: Każdy arkusz, każdy pęd w linii położona na swoim miejscu w dłoni i zapewnia pełną kontrolę i doskonałe wrażenia cięcia. Jaskółczy ogon rozszerzyły Uchwyt końcowy z większych modeli przynosi dodatkową przyczepność. Wysoka stabilność zawdzięcza BöKER Saga całkowicie ciągły Erl który biegnie przez nóż (w tej samej konstrukcji, jak wiele ostrza myśliwskiej) od wierzchołka ostrza do końca uchwytu. Aby uzyskać optymalne działanie cięcia, jest pełna powierzchnia szlifująca tarczy z Stonewashed końca, ale również wybór 440C stalowego ostrza, która jest doskonała utrzymywanie krawędzi i odporność na korozję stali przekracza normalne nóż kuchenny pory. Wykończenie powierzchni wytworzonych w specjalnym procesie mielenia charakteryzuje się doskonałymi właściwościami ślizgowymi w ciętego materiału, co sprzyja już doskonałą wydajność cięcia. Ponadto mikrostruktura Stonewashed sam jest bardzo odporna na zarysowania, jak to często wizualnie verlieren..Den w strukturze akcent umieścić dużych pustych nity bezbłędnie noszą znamiona Jesper Voxnaes. Breadknife charakteryzuje się specjalnym ząbkami, oraz dłuższym ostrzem. Oprócz chleba, oczywiście, inne twarde pokarmy mogą zatem szczególnie dobrze wyciąć. W przeciwieństwie do tradycyjnej kuchni nóż nie zostanie zgnieciony podczas cięcia nożem do chleba.

 

Dane techniczne

Stal klingi: 440C
Długość całkowita: 358 mm
Długość klingi: 235 mm
Grubość klingi: 2.4 mm
Waga: 251 g
Rękojeść: G10
Designer: Jesper Voxanes
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie