-
Język
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Nóż kuchenny Santoku Boker Solingen Core Professional
Ostrze noża, wykonane z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej X50CrMoV15, zostało precyzyjnie kute i ochłodzone, zapewniając twardość na poziomie 58 HRC. Dzięki temu nóż zachowuje ostrość i precyzję cięcia przez długi czas. Wygodna rękojeść zakończona plastikowymi elementami zapewnia pewny chwyt i komfort podczas pracy w kuchni.
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin | ||||||||||
Cena przesyłki |
0
|
||||||||||
Dostępność | 0 szt. | ||||||||||
Waga | 0.16 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4045011172021 |
Zostaw telefon |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
- Zadaj pytanie
Nóż kuchenny Santoku Boker Solingen Core Professional
Nóż Santoku Boker Solingen Core Professional to produkt o wyjątkowej jakości i doskonałym wykonaniu. Wyprodukowany przez doświadczonych rzemieślników ze znajdującej się w Solingen, Niemcy, fabryki Boker. To przykład mistrzostwa w dziedzinie noży kuchennych.
Ostrze noża, wykonane z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej X50CrMoV15, zostało precyzyjnie kute i ochłodzone, zapewniając twardość na poziomie 58 HRC. Dzięki temu nóż zachowuje ostrość i precyzję cięcia przez długi czas. Wygodna rękojeść zakończona plastikowymi elementami zapewnia pewny chwyt i komfort podczas pracy w kuchni.
Nóż Santoku, popularny w Europie, charakteryzuje się szerokim ostrzem, które sprawia, że jest doskonale przystosowany do krojenia mięsa, ryb i warzyw. Jego japoński kształt i uniwersalne zastosowanie sprawiają, że jest niezastąpiony w każdej kuchni.
Dzięki solidnej konstrukcji i precyzyjnemu wykonaniu, nóż Santoku Böker Solingen Core Professional to nie tylko narzędzie do krojenia, ale również element wyposażenia kuchni, który spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów.
Dane techniczne
- Stal klingi: X50CrMoV15
- Długość całkowita: 294 mm
- Długość klingi: 165 mm
- Grubość klingi: 1.1 - 2.7 mm
- Waga: 160 g
- Rękojeść: tworzywo sztuczne
- Produkty podobne
|
I odbierz 5% RABATU na pierwsze zakupy |
|