• Samura Harakiri zestaw 3 noży kuchennych AUS-8

Brak towaru
200.00
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 11.99
Orlen Paczka 11.99
DPD dostawa do punktów 11.99
Inpost paczkomaty 13.99
Kurier 15.99
Kurier (Pobranie) 23
Dostępność 0 szt.
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon
Zestaw noży kuchennych 
Samura Harakiri
 




samura harakiri 



Zestaw noży Samura Harakiri to komplet niezawodnych narzędzi, które zaspokoją potrzeby zarówno domowych kucharzy, jak i profesjonalistów. Każdy nóż z tego zestawu wykonano z wytrzymałej stali AUS-8, hartowanej do twardości 58 HRC, co zapewnia doskonałą ostrość i trwałość.

  • Nóż szefa kuchni jest idealnym narzędziem do krojenia większych kawałków mięsa, warzyw czy owoców. Ergonomiczna rękojeść z ABS zapewnia komfortowy chwyt, nawet przy długiej pracy.
  • Nóż uniwersalny to wszechstronny pomocnik w kuchni, który sprawdzi się w codziennych zadaniach, takich jak krojenie mniejszych składników i precyzyjna praca.
  • Nóż do chleba i mrożonek doskonale nadaje się do okrojenia chleba i bułek, a jego druga strona idealnie poradzi sobie z zamrożonym mięsem czy rybą.

Rękojeści wykonane z tworzywa ABS gwarantują pewny chwyt, a lekkość noży sprawia, że praca nimi jest wygodna i łatwa. Zestaw Samura Harakiri to połączenie funkcjonalności, lekkości i nowoczesnego designu, które idealnie sprawdzi się w każdej kuchni.



Dane techniczne:
  • Szef kuchni
    • Długość całkowita: 330mm
    • Długość ostrza: 208mm
    • Długość rękojeści: 122mm
    • Stal:  AUS-8
    • Hartowanie: 58 HRC
    • Rękojeść: ABS
    • Waga: 118g


  • Utility
    • Długość całkowita: 260mm
    • Długość ostrza: 150mm
    • Długość rękojeści: 110mm
    • Stal:  AUS-8
    • Hartowanie: 58 HRC
    • Rękojeść: ABS
    • Waga: 59g


  • Nóż do chleba i mrożonek
    • Długość całkowita: 310mm
    • Długość ostrza: 180mm
    • Długość rękojeści: 130mm
    • Stal:  AUS-8
    • Hartowanie: 58 HRC
    • Rękojeść: ABS
    • Waga: 95g


    samura harakiri
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie