• Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Santoku 18cm R-2

2799.00
opak Add to wishlist
Shipping within 48 hours
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 4 opak
The Weight Of The 0.15 kg

Zamówienie telefoniczne: 506 500 540

Leave your phone

Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż kuchenny Santoku 18 cm R-2

Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Nóż Santoku doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.

Dane techniczne:

Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń R2
Rękojeść - kość bycza
Twardość - 63 HRC +/- 1
Długość całkowita - 30,1 cm
Długość ostrza - 18 cm
Szerokość klingi - 5 cm
Grubość klingi - ok. 2,2 mm
Waga - ok. 205 g

There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question