• Tamahagane Tsubame Brown VG-5 Nóż Sashimi 27cm

No goods
869.00
Enter your email
Shipping within 48 hours
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 0 opak
The Weight Of The 0.15 kg
Leave your phone

Tamahagane Tsubame Brown VG-5 Nóż Sashimi 27 cm

Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki - po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Dane techniczne:

Ostrze - rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410
Rękojeść - brązowa pakka wood
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 42,0 cm
Długość ostrza - 27,0 cm
Szerokość klingi - 3,3 cm
Grubość klingi - 2,8 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 210 g

There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question