-
Język
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Herbertz japoński nóż kuchenny Sashimi 205mm (347121)
Sashimi tradycyjny nóż japoński zwany również Yanagiba. Stworzony do wyrobu tradycyjnego sushi, czy sashimi. Doskonale porcjuje, filetuje, ściąga skórę a dzięki jednostronnemu ostrzeniu również kroi w cieniutkie plastry. Wyprodukowany w Japonii.
Wysyłka w ciągu | 48 godzin | ||||||||
Cena przesyłki |
11.99
|
||||||||
Dostępność | 1 szt. | ||||||||
Waga | 0.155 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4001833068126 |
Zamówienie telefoniczne: 506 500 540
Zostaw telefon |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
- Zadaj pytanie
Sashimi - tradycyjny nóż japoński zwany również Yanagiba, został stworzony do wyrobu tradycyjnego sushi, czy sashimi, świetnie sprawdza się w tradycyjnej europejskiej kuchni. Doskonale porcjuje, filetuje, ściąga skórę a dzięki jednostronnemu ostrzeniu również kroi w cieniutkie plastry. Wyprodukowany w Japonii.
Głownia - wykonana z niskowęglowej stali nierdzewnej 420J2.
Rękojeść - z naturalnego niemalowanego dębu japońskiego. Zamocowany na rękojeści pierścień zapobiega wysunięciu się klingi.
Nóż zapakowano w tekturowe prezentowe pudełko.
Opracowanie: firma Sharg®
- Produkty podobne
|
I odbierz 5% RABATU na pierwsze zakupy |
|