• Śrut Apolo Pointed 4.5 mm, 250 szt. 0.60g/9.0gr (19102)

The Symbol : 19102

Pointed .177 ciężki śrut w kal. 4,5mm o płaskiej trajektorii do strzelań FT i na dużych dystansach w doskonałej cenie! Obły profil zapewnia siłę uderzenia i penetrację. Gładki kielich. Niska zawartość ołowiu pozostawia znikomy osad w lufie. Opak 250 szt.

Rozmiar wybór
pozostałe
32.00
opak Add to wishlist
Shipping within 48 hours
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 629 opak
The Weight Of The 0.173 kg

Zamówienie telefoniczne: 506 500 540

Leave your phone

Pointed .177 precyzyjny, ciężki śrut w kalibrze 4.5 mm o współczynniku balistycznym (Ballistic Coefficient) BC: 0.027. Do strzelań FT i na dużych dystansach argentyńskiej firmy Apolo. Wykonana ze stopu o niskiej zawartości ołowiu amunicja klasy Premium pozostawia minimalny osad w lufie. Zakręcane metalowe pudełko, 250 sztuk.

Precyzyjny, ciężki wyśmienitej aerodynamice (płaskiej stabilnej trajektorii) i dużej sile uderzenia. Idealny do strzelań na długich dystansach, rozbijania celów. Stabilny tor lotu dzięki większej wadze oraz idealnemu umieszczeniu środka ciężkości. Wagę śrucin dobrano tak, że pasuje również do mocnych wiatrówek pneumatycznych FAC (bez limitu energii).

Pointed - seria śrutów gdzie celność jest wynikiem płaskiego toru lotu i małego opadu na dużych odległościach, które amunicja zawdzięcza redukującej opór powietrza główce (Pointed). Aerodynamiczny profil zapewnia wysoką siłę uderzenia (wysoki współczynnik stopping power) oraz penetracji. Śrucina charakteryzuje się stabilną trajektorią lotu również podczas podmuchów wiatru. Gładki kielich bez moletowania.

Dane techniczne:
Numer produktu: E19102
Nazwa: Pointed .177 cal, 250 ct

Kaliber: 4.5 mm / .177
Masa: 0.60 g / 9.0 gr
BC: 0.027
Opakowanie: 250 szt. / 250 pcs

Kształt: Pointed
Kielich (skirt): Gładki
Materiał: Ołów

Marka: Apolo
Producent: Monfa S.A. Fabrica Balines Apolo
Kraj pochodzenia: Argentyna

Opracowanie: firma Sharg®

There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question