-
Language
-
Customer zone
-
Shopping Cart ( 0 )
-
Nóż Szefa Kuchni Samura Harakiri Gyuto 182 mm
Shipping within | 48 hours |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | 3 opak |
The Weight Of The | 0.12 kg |
The bar code | |
EAN | 4751029324450 |
Zamówienie telefoniczne: 506 500 540
Leave your phone |
- Description
- Reviews & ratings (0)
- Ask a question
Samura Harakiri Gyuto to wszechstronny nóż, który stanie się niezastąpionym narzędziem w każdej kuchni. Doskonały do krojenia mięs, ryb, warzyw czy ziół, jego długie i precyzyjne ostrze pozwala na gładkie cięcia bez wysiłku. Wykonany z wysokiej jakości stali AUS-8 zachowuje długo ostrość, co czyni go idealnym wyborem do codziennego użytku. Lekka konstrukcja i wygodna, antypoślizgowa rękojeść zapewniają pełną kontrolę, nawet przy dłuższej pracy. To nóż, który sprosta każdemu kuchennemu wyzwaniu, oferując niezawodność i komfort użytkowania.
Warunki użytkowania i konserwacji noży Samura:
• Przed pierwszym użyciem zanurz noże w gorącej wodzie.
• Używaj noży kuchennych tylko na deskach drewnianych lub plastikowych (płyty szklane uszkadzają krawędź tnącą noża).
• Nie używaj noży do rozdrabniania produktu i nie tnij produktów mrożonych.
• Nie używaj noży do krojenia produktów kostnych (mięso, kurczak itp.) i nie tnij nimi kości.
• Nie pozostawiaj noży w wodzie lub w zlewie na dłuższy czas. Wpłynie to negatywnie na materiał (może zardzewieć) i ostrość noża;
• Zalecamy ręczne czyszczenie noży przy użyciu materiałów nieściernych i natychmiastowe wysuszenie.
• Noże trzymaj w specjalnym bloku na noże, pudełku na noże, stojaku na noże itp. Upewnij się, że ostrza nie dotykają innych metalowych przedmiotów.
• Zalecamy regularne ostrzenie noży stalką lub ceramicznym prętem ostrzącym. Podczas procesu ostrzenia upewnij się, że oryginalny kąt krawędzi jest utrzymywany na poziomie 15-17 stopni, który jest ustawiony w procesie produkcyjnym.
• Nie zalecamy mycia noży w zmywarce do naczyń.
- Similar products
|
I odbierz 5% RABATU na pierwsze zakupy |
|