• Zestaw 3 noży kuchennych Samura Harakiri 0230B

Symbol: SHR.0230B

Zestaw trzech noży kuchennych z ostrzami ze stali nierdzewnej AUS-8. Ergonomicznie wyprofilowane rękojeści wykonane są z tworzywa ABS. Zapewniają pewny chwyt, nawet jeśli dłoń jest zabrudzona lub mokra.

286.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 11.99
Orlen Paczka 11.99
DPD dostawa do punktów 11.99
Inpost paczkomaty 13.99
Kurier 15.99
Kurier (Pobranie) 23
Dostępność 5 szt.
Waga 0.12 kg

Zamówienie telefoniczne: 506 500 540

Zostaw telefon

Samura Harakiri 0230B - zestaw 3 noży kuchennych

 

Zestaw trzech noży kuchennych z ostrzami ze stali nierdzewnej AUS-8. Ergonomicznie wyprofilowane rękojeści wykonane są z tworzywa ABS. Zapewniają pewny chwyt, nawet jeśli dłoń jest zabrudzona lub mokra.

Zestaw trzech noży serii Harakiri: 

1. nóż Szefa Kuchni SHR.0085

2. nóż uniwersalny SHR.0023

3. nóż do chleba i mrożonek SHR.0057 '


Warunki użytkowania i konserwacji noży Samura:

• Przed pierwszym użyciem zanurz noże w gorącej wodzie.

• Używaj noży kuchennych tylko na deskach drewnianych lub plastikowych (płyty szklane uszkadzają krawędź tnącą noża).

• Nie używaj noży do rozdrabniania produktu i nie tnij produktów mrożonych.

• Nie używaj noży do krojenia produktów kostnych (mięso, kurczak itp.) i nie tnij nimi kości.

• Nie pozostawiaj noży w wodzie lub w zlewie na dłuższy czas. Wpłynie to negatywnie na materiał (może zardzewieć) i ostrość noża;

• Zalecamy ręczne czyszczenie noży przy użyciu materiałów nieściernych i natychmiastowe wysuszenie.

• Noże trzymaj w specjalnym bloku na noże, pudełku na noże, stojaku na noże itp. Upewnij się, że ostrza nie dotykają innych metalowych przedmiotów.

• Zalecamy regularne ostrzenie noży stalką lub ceramicznym prętem ostrzącym. Podczas procesu ostrzenia upewnij się, że oryginalny kąt krawędzi jest utrzymywany na poziomie 15-17 stopni, który jest ustawiony w procesie produkcyjnym.

• Nie zalecamy mycia noży w zmywarce do naczyń.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie