-
Język
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Zestaw 3 noży kuchennych Samura Harakiri 0230B
Zestaw trzech noży kuchennych z ostrzami ze stali nierdzewnej AUS-8. Ergonomicznie wyprofilowane rękojeści wykonane są z tworzywa ABS. Zapewniają pewny chwyt, nawet jeśli dłoń jest zabrudzona lub mokra.
Wysyłka w ciągu | 48 godzin | ||||||||||
Cena przesyłki |
11.99
|
||||||||||
Dostępność | 5 szt. | ||||||||||
Waga | 0.12 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4751029321060 |
Zamówienie telefoniczne: 506 500 540
Zostaw telefon |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
- Zadaj pytanie
Samura Harakiri 0230B - zestaw 3 noży kuchennych
Zestaw trzech noży kuchennych z ostrzami ze stali nierdzewnej AUS-8. Ergonomicznie wyprofilowane rękojeści wykonane są z tworzywa ABS. Zapewniają pewny chwyt, nawet jeśli dłoń jest zabrudzona lub mokra.
Zestaw trzech noży serii Harakiri:
1. nóż Szefa Kuchni SHR.0085
2. nóż uniwersalny SHR.0023
3. nóż do chleba i mrożonek SHR.0057 '
Warunki użytkowania i konserwacji noży Samura:
• Przed pierwszym użyciem zanurz noże w gorącej wodzie.
• Używaj noży kuchennych tylko na deskach drewnianych lub plastikowych (płyty szklane uszkadzają krawędź tnącą noża).
• Nie używaj noży do rozdrabniania produktu i nie tnij produktów mrożonych.
• Nie używaj noży do krojenia produktów kostnych (mięso, kurczak itp.) i nie tnij nimi kości.
• Nie pozostawiaj noży w wodzie lub w zlewie na dłuższy czas. Wpłynie to negatywnie na materiał (może zardzewieć) i ostrość noża;
• Zalecamy ręczne czyszczenie noży przy użyciu materiałów nieściernych i natychmiastowe wysuszenie.
• Noże trzymaj w specjalnym bloku na noże, pudełku na noże, stojaku na noże itp. Upewnij się, że ostrza nie dotykają innych metalowych przedmiotów.
• Zalecamy regularne ostrzenie noży stalką lub ceramicznym prętem ostrzącym. Podczas procesu ostrzenia upewnij się, że oryginalny kąt krawędzi jest utrzymywany na poziomie 15-17 stopni, który jest ustawiony w procesie produkcyjnym.
• Nie zalecamy mycia noży w zmywarce do naczyń.
- Produkty podobne
|
I odbierz 5% RABATU na pierwsze zakupy |
|