• Zestaw 6 noży kuchennych Böker Forge 2.0

The Symbol : 03BO507SET
1490.00
pair Add to wishlist
Shipping within 48 hours
Shipping price 0
Inpost paczkomaty 0
Orlen Paczka 0
DPD Pickup 0
Kurier (Pobranie) 23
The Availability Of 1 pair
The Weight Of The 4.8 kg

Zamówienie telefoniczne: 506 500 540

Leave your phone

Linia noży kuchennych Boker Forge łączy innowacyjne i dynamiczne projekty z klasycznym doborem materiałów na najwyższym poziomie jakości. Atrakcyjne, przyciągające wzrok linie wzornicze odróżniają tę serię znacznie od mas przeciętnych noży kuchennych, nie będąc zbyt krzykliwymi. Ponadto seria Boker Forge przekonuje bardzo atrakcyjnym stosunkiem ceny do wydajności. Noże wykonane są ze stali nierdzewnej chromowo-molibdenowo-wanadowej X50CrMoV15, są idealnie wyważone i zapewniają doskonałą obsługę dzięki ergonomicznej konstrukcji rękojeści. Czarne okładziny rękojeści wykonane zostały z wysokiej jakości tworzywa sztucznego ABS, trwale połączone trzema nitami ze stali nierdzewnej i są przymocowane do całkowicie ciągłego trzpienia bez nitów. Konstrukcja ostrzy, łącznie z przejściem na wałek, umożliwia łatwe ostrzenie i zapewnia długoletnią, doskonałą funkcjonalność noży w połączeniu z odpowiednią pielęgnacją. Noże należy myć tylko ręcznie, nie myć w zmywarce. Co więcej, seria Boker Forge przekonuje niesamowicie atrakcyjnym stosunkiem ceny do wydajności.

W zestawie:

Nóż do warzyw - Długość całkowita 200 mm, klinga 90 mm, grubość klingi 1,5 mm, waga 94 g
Nóż uniwersalny - Długość całkowita 220 mm, klinga 110 mm, grubość klingi 1,5 mm, waga 100 g
Nóż Santoku - Długość całkowita 293 mm, klinga 160 mm, grubość klingi 2,5 mm, waga 262 g
Noż do szynki - Długość całkowita 320 mm, klinga 200 mm, grubość klingi 2,5 mm, waga 240 g
Nóż Szefa kuchni - Długość całkowita 345 mm, klinga 200 mm, grubość klingi 2,4 mm, waga 300 g
Nóż do chleba - Długość całkowita 360 mm, klinga 220 mm, grubość klingi 2,7 mm, waga 290 g
Blok do noży Forge

There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question