• BBR20 BLACK TALERZ OLIMPIJSKI BUMPER 20 KG HMS

Symbol: 17-61-018
312.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 0
Inpost paczkomaty 0
Kurier 0
Kurier (Pobranie) 23
Dostępność 125 szt.
Waga 0.15 kg
Oficjalna strona producenta HMS Fitness

Zamówienie telefoniczne: 506 500 540

Zostaw telefon
BBR Talerz Olimpijski 5/10/15/20/25 kg HMS, pokryty gumą najwyższej jakości. Jego główne atuty to perfekcyjny odlew, estetyczne wykończenie oraz specjalne wyprofilowanie zapobiegające kręceniu się na gryfie.
Talerze zostały wykonane z materiałów najwyższej jakości. Pokryte specjalną, grubą gumą, absorbującą każde uderzenie - dzięki czemu podczas upadku nie niszczy podłoża. Talerze BBR HMS osiągają, w zależności od wagi, od 75 do 96 punktów w skali Shore'a. Oznacza to, że talerze te osiągają dużo większą wytrzymałość, niż w przypadku tańszych, gumowanych talerzy dostępnych na rynku.
Każdy talerz jest kalibrowany wagowo i wymiarowo. To oznacza, że waga dysku musi się mieścić w granicach +0,5 % a -0,5 %. Wewnętrzna średnica została dopasowana do gryfów olimpijskich. Precyzyjne wykonanie zapewnia stabilność ciężaru podczas intensywnego treningu.
Tuleja w talerzu wykonana jest ze stali nierdzewnej - ułatwia to zakładanie i ściąganie obciążenia ze sztangi. Dodatkowo jest to element, dzięki któremu obciążenie stabilnie trzyma się na gryfie.


Specyfikacja:

Materiał: stal nierdzewna pokryta gumą
Waga: 20 kg
Średnica wewnętrzna: 51 mm
Średnica zewnętrzna: 450 mm
Szerokość: 72 mm

Uwagi:

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Produkt jest zgodny z wymaganiami rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2023/988 w sprawie ogólnego bezpieczeństwa produktów. Dystrybutorem produktu jest: ABISAL SP. Z O.O. ,41-807 ZABRZE ,UL. PYSKOWICKA 17

Dane producenta

Abisal Sp. z o.o.
św. Elżbiety 6
41-922 Radzionków
Poland

+48323886003
biuro@abisal.pl

Osoba odpowiedzialna

Abisal Sp. z o.o.
św. Elżbiety 6
41-922 Radzionków
Poland

+48323886003
biuro@abisal.pl

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie