• SBP21 (2 CZĘŚCI) SZTANGA DO BODY PUMP 20KG HMS PREMIUM

The Symbol : 17-57-011
Gwarancja 24
379.00
opak Add to wishlist
Shipping within 48 hours
Shipping price 0
Inpost paczkomaty 0
Kurier (Pobranie) 23
The Availability Of 198 opak
The Weight Of The 20 kg

Zamówienie telefoniczne: 506 500 540

Leave your phone

SBP21 HMS PREMIUM - sztanga do body pump to idealne rozwiązanie na trening grupowy oraz indywidualny. Zestaw składa się z gryfu, 3 par talerzy o różnym obciążeniu oraz zacisków szczękowych.
Gryf i talerze wykonane są z wysokiej jakości żeliwa co zapewnia wyjątkową trwałość produktu. Gryf pokryty jest przyjemną w dotyku pianką, dzięki której dobrze leży w dłoni, nie ślizga się w trakcie ćwiczeń, zapobiega też odciskom i otarciom. Talerze pokryte są zaś kolorową gumą, gdzie każdy kolor odpowiada innemu obciążeniu. Absorbuje ona każde uderzenie - sztanga upuszczona na ziemię nie niszczy podłoża i sama nie ulega uszkodzeniom. Co ważne, talerze mają heksagonalny kształt, który jest optymalny dla ćwiczeń body pump, ponieważ po odłożeniu czy odrzuceniu sztangi zapobiega jej niekontrolowanemu odtoczeniu się. Dołączone do zestawu zaciski pozwalają na odpowiednie dociśnięcie talerzy i utrzymują je na swoim miejscu niezależnie od wykonywanego ćwiczenia.
SBP21 HMS PREMIUM, to optymalne rozwiązanie do ćwiczeń body pump oraz innych zajęć wykorzystujących ćwiczenia z gryfem. Pozwala na wykonywanie ćwiczeń wielostawowych, jak przysiady czy wyrzuty. Wysoka jakość, maksymalna użytkowość i świetny wygląd to cechy charakterystyczne tego zestawu.


Specyfikacja:

Sztanga:

Materiał: stal, żeliwo, guma
Uchwyt: antypoślizgowa pianka
Długość całkowita: 140,5 cm
Średnica uchwytu: 35 mm
Średnica gryfu: 30 mm

Talerze

Materiał: chromowana stal, guma
Waga: 2 x 1,25 kg, 2 x 2,5 kg, 2 x 5 kg
Wymiary:

5 kg: 27 cm x 3,8 cm
2,5 kg: 21,5 cm x 3 cm
1,25 kg: 19,5 cm x 2,1 cm


Zaciski: szczękowe
Łączna waga zestawu 20 kg (+/- 500 g)

Uwagi:

Gwarancja 24 miesiące

There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question